Θεραπείες Ακμής

Απευθύνεται σε δέρματα με λιπαρότητα και ακμή. Στόχος της θεραπείας αυτής είναι η μείωση της λιπαρότητας και της παραγωγής σμήγματος, η απόφραξη του τριχοσμηγματογόνου θύλακα και η επαναφορά της φυσιολογικής χλωρίδας της επιδερμίδας.

Συχνότητα:
Ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του δέρματος.

Καθαρισμός προσώπου
Με τη βοήθεια του ατμού μαλακώνει το σμήγμα και καθαρίζει τους σμηγματογόνους πόρους από το παλαιό σμήγμα και τις ακαθαρσίες με σκοπό η επιδερμίδα μας να λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά την αιμάτωση και τη θρέψη της αυξάνοντας την απορρόφηση των προϊόντων που χρειάζεται να εισχωρήσουν στο δέρμα για την καταπολέμηση της ακμής.

Medik8 blemishes
Αντιφλεγμονώδεις φόρμουλες που μειώνουν τις ατέλειες και τα σημάδια, ξεμπλοκάρουν τους πόρους και βελτιώνουν την λιπαρότητα της επιδερμίδας.

Pure
Περιέχει συστατικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων της ακμής και προσφέρει υγρασία και καταπράυνση στο ερεθισμένο ακνεϊκό δέρμα.

Radiance
Θεραπεία ανάπλασης με οξέα φρούτων.

Bio peeling
Βαθιά απολέπιση με φυτικά συστατικά για τη μείωση των φλεγμονών και της λιπαρότητας. Μετά από 3 ημέρες δημιουργείται ελαφρύ ξεφλούδισμα για την απόπτωση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας και τη δημιουργία νέων υγιών κυττάρων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεραπεία είναι να έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός.

Οξέα φρούτων
Περιποίηση για την ανανέωση της επιδερμίδας και την διατήρηση του pH σε χαμηλά επίπεδα για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριδίων. Κύριο συστατικό οξέα φρούτων.

Μηχανήματα

Laser
Δρα στην ενεργή ακμή καταστρέφοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Ταυτόχρονα διεγείρει και τη διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο του δέρματος.

Microdermabrasion
Μικροδερμοαπόξεση για δέρματα με ακμή χωρίς φλεγμονώδη στοιχεία. Προκαλεί ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος για ουλές και σημάδια από την ακμή.

Υψίσυχνα ρεύματα
Χρησιμοποιούνται μετά την διάνοιξη στον βαθύ καθαρισμό. Τα υψίσυχνα ρεύματα μπορούν να εφαρμοστούν για τα μικροβιοκτόνα και αντισηπτικά αποτελέσματα τους.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και τη μείωση του βάθους των ουλών μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στην επιδερμίδα.