Λευκαντικές θεραπείες

Έχουν σαν στόχο την απομάκρυνση πανάδων, κηλίδων και λεκέδων από το δέρμα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι περισσότερες από τις θεραπείες ανάπλασης που αναφέρονται στην ενότητα ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, λόγω της ανανέωσης των επιδερμικών κυττάρων και την απομάκρυνση της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας.

Συνδυάζονται με τις ακόλουθες θεραπείες λεύκανσης:

Medik8 pigmentation
Αντιμετωπίζει και τους 7 μηχανισμούς που προκαλούν μελαγχρωματικές βλάβες και προάγει μια αποτελεσματική θεραπεία για όλους τους τύπους μελάγχρωσης.

Whitte effect
Εντατική φροντίδα με λευκαντική δράση. Εμπλουτίζει την επιδερμίδα με βιταμίνες και ταυτόχρονα μειώνει την παραγωγή μελανίνης.

Complex C
Αναζωογονητική θεραπεία με λευκαντική δράση για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Crystal white
Προλαμβάνει την εμφάνιση των γεροντικών κηλίδων και των πανάδων, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και περιορίζει την παραγωγή μελανίνης.

Μηχανήματα

Laser
Οι γεροντικές κηλίδες και πανάδες οφείλονται στην πλεονάζουσα ποσότητα μελανίνης. Με την επίδραση της θερμότητας, οι υψηλές συγκεντρώσεις της μελανίνης διασπώνται, καταστρέφονται και απομακρύνονται από τον οργανισμό με την φυσική διαδικασία αποβολής, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λείο.

Microdermabrasion
Μικροδερμοαπόξεση για δέρματα γηρασμένα με ουλές, πανάδες και ρυτίδες. Προκαλεί ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Micro Needple Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών, και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.