Θεραπείες σύσφιξης και αντιγύρανσης

Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας, βελτιώνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της και μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων έκφρασης. Η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή και λεία.

Συχνότητα:
Ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του δέρματος.

Medik8 skin ageing
Θεραπείες με μεγάλη γκάμα σταθερών αντιοξειδωτικών (vitA,vitC,pro-collagen) για αντιγήρανση.

Firming algae
Συσφικτική και τονωτική θεραπεία με φύκια.

Collagen biomatrix
Βαθιά ενυδάτωση για την καταπολέμηση των γραμμών και των ρυτίδων.

Thermo modelage
Βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη (δεν χρησιμοποιείται σε ευαίσθητα δέρματα).

HSR power lift
Έντονη συσφικτική και αντιρυτιδική δράση.

Face contour
Σύσφιξη και αποτοξίνωση.

Selection ultimate
Ανάπλαση, ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Hydra filler
Θεραπεία γεμίσματος των ρυτίδων με μικροκάψουλες νερού.

Platinum lifting
Ορατή σύσφιξη με την πρώτη θεραπεία. Βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Eternal
Θεραπεία αναγέννησης της επιδερμίδας με βλαστοκύτταρα.

Βio peeling
Βαθιά απολέπιση με φυτικά συστατικά. Μετά από 3 ημέρες δημιουργείται ελαφρύ ξεφλούδισμα για την απόπτωση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας και τη δημιουργία νέων υγιών κυττάρων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεραπεία είναι να έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός.

Rejuvance
Ονομάζεται και φυσικό lifting λόγω της σύσφιξης και της ανανέωσης που προκαλεί στο δέρμα. Ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας περίπου η κάθε μία όπου δουλεύουμε τον συνδετικό ιστό και τον μυϊκό στο πρόσωπο, λαιμό, κρανίο, στέρνο και αυχένα.

Μηχανήματα

PSP
Μονάδα που βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνική της φωτο-ηλεκτροφόρεσης για την εισαγωγή δραστικών αντιγηραντικών συστατικών ως το χόριο και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων τους.

Laser
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Microdermabrasion
Μικροδερμοαπόξεση για δέρματα άτονα και θαμπά. Προκαλεί ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Lift C
Θεραπεία με μικρορεύματα (ρεύματα χαμηλής συχνότητας). Διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, αποκαθιστά τον τόνο των μυών και λειαίνει τις ρυτίδες.

N.I.S.T
Θεραπεία με μη εισχωρητική αναρρόφηση. Προκαλεί αύξηση της αιματικής ροής και μεγιστοποίηση της απορρόφησης των αντιρυτιδικών δραστικών συστατικών. Παράλληλα βελτιώνει τη λεμφική ροή και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στη επιδερμίδα.

Micro Needple Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.