Ουλές και ραγάδες

Οι ουλές σχηματίζονται πάντοτε όταν η επιδερμίδα, η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, τραυματίζεται και ο τραυματισμός εκτείνεται στο χόριο. Ο οργανισμός για να διορθώσει τη βλάβη που υπέστη, αντικαθιστά τον κατεστραμμένο ιστό με συνδετικό ιστό. Η ουλή που σχηματίζεται δεν έχει καλή κυκλοφορία αίματος, η επιφάνειά της μερικές φορές είναι ανώμαλη και είναι λιγότερο ελαστική. Οι ραγάδες είναι γραμμοειδείς λύσεις της συνεχείας του δέρματος, δηλαδή ορατές αυλακώσεις λόγω διαταραχής των ελαστικών ινών του χορίου, οι οποίες μπορεί να οφείλονται είτε σε γρήγορη αύξηση του ύψους κατά την εφηβεία είτε σε απότομη αύξηση του σωματικού βάρους λόγω παχυσαρκίας, είτε στη χρήση κορτικοστεροειδών φαρμάκων, είτε κατά την εγκυμοσύνη. Οι ουλές και οι ραγάδες όταν είναι πρόσφατες, όταν δηλαδή έχουν ρόδινο χρώμα που σημαίνει ότι δεν έχει περάσει περισσότερο από 1 χρόνος από την εμφάνισή τους είναι δυνατόν να βελτιωθούν σε ποσοστό 40-70%.

Μηχανήματα

PSP
Μέθοδος μη ενέσιμης μεσοθεραπείας που ενισχύεται με φωτοθεραπεία για την εισχώρηση, ως το μεσόδερμα, ενεργών συστατικών που συμβάλλουν στην μείωση των ούλων και των ραγάδων, εντείνοντας την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.

Laser
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Dermosonic
Η μέθοδος Dermosonic βασίζεται στον συνδυασμό 2 θεραπειών: τους υπέρηχους (U.S.) και τη μη εισχωρητική υποδερμική θεραπεία (N.I.S.T.). Αυτή η μέθοδος επενεργεί στα κυκλοφορικά, μηχανικά και λειτουργικά αίτια, που είναι υπεύθυνα για τις αισθητικές αλλοιώσεις του δέρματος.
Τα αποτελέσματα της χρήσης της μεθόδου dermosonic είναι:

  • Μείωση πόντων περιμέτρου
  • Μείωση της κυτταρίτιδας
  • Διουρητική δράση – βελτίωση της κυκλοφορίας
  • Εξάλειψη του προβλήματος στο δέρμα με όψη φλούδας πορτοκαλιού και
  • Βελτίωση της ελαστικότητας και του δερματικού τόνου

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και τη μείωση του βάθους των ουλών μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από 1 έως 3 συνεδρίες και αφήνουν ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και λείο.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling, είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών, και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα. Στο σώμα χρησιμοποιείται για την διαδερμική απορρόφηση δραστικών ουσιών για λιποδιάλυση, μείωση της κυτταρίτιδας και βελτίωση των ραγάδων.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι καλλυντικές θεραπείες στην περίπτωση των ουλών και των ραγάδων δρουν μόνο προληπτικά! Χρησιμοποιούνται σε δέρματα άτονα, χαλαρά και με μειωμένη αναπλαστική ικανότητα.

Anti-stretch
Βελτιώνει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος, με σκοπό να το κάνει πιο ανθεκτικό.

Vit ACE
Παρέχει στη επιδερμίδα τις απαραίτητες βιταμίνες και την προστατεύει.

Firming algae
Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει εντατικά