Αναπλαστικές θεραπείες

Θεραπείες που προκαλούν την απόπτωση της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας και διεγείρουν την φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας. Χρησιμεύουν στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, ουλών και δυσχρωμιών.

Συχνότητα:
Ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του δέρματος.

Medik8 peels
Εντατικά, εξατομικευμένα πρωτόκολλα αγωγής για κάθε κατάσταση δέρματος ή δερματική βλάβη με AHAs,BHAs και PHAs.

Radiance
Θεραπεία ανάπλασης με οξέα φρούτων.

Βio peeling
Βαθιά απολέπιση με φυτικά συστατικά. Μετά από 3 ημέρες δημιουργείται ελαφρύ ξεφλούδισμα για την απόπτωση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας και τη δημιουργία νέων υγιών κυττάρων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεραπεία είναι να έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός.

Οξέα φρούτων
Περιποίηση για την ανανέωση της επιδερμίδας και την διατήρηση του pH σε χαμηλά επίπεδα για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριδίων. Κύριο συστατικό οξέα φρούτων.

Selection ultimate
Ανάπλαση, ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Derma refiner
Η θεραπεία αυτή επιτυγχάνει έντονα αλλά και φυσικά την απολέπιση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος. Η διαδικασία αυτή ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος.

Re-beauty
Η haberlea rhodopensis, το φυτό της αναγέννησης, δίνει στην επιδερμίδα τα εφόδια που χρειάζεται για να επιβιώσει. Δεν αφήνει το δέρμα να φτάσει σε κατάσταση φθοράς, αλλά ενεργοποιεί εκ νέου τις διαδικασίες ανανέωσης του.

Rejuvance – ΝΕΟ
Ονομάζεται και φυσικό lifting λόγω της σύσφιξης και της ανανέωσης που προκαλεί στο δέρμα. Ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες διάρκειας 1 ½ έως 2 ωρών περίπου η κάθε μία όπου δουλεύουμε τον συνδετικό ιστό και τον μυϊκό στο πρόσωπο, λαιμό, κρανίο, στέρνο και αυχένα.

Μηχανήματα

Laser
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως φτάνει στο χόριο και διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Microdermabrasion
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους για δέρματα γηρασμένα με ουλές, πανάδες και ρυτίδες. Προκαλεί ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Lift C
Θεραπεία με μικρορεύματα. Διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, αποκαθιστά τον τόνο των μυών και λειαίνει τις ρυτίδες μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.