Θεραπείες λάμψης

Αποσκοπούν σε ένα δέρμα πιο σφριγηλό, λαμπερό και ανανεωμένο. Προτείνονται σε δέρματα θαμπά και άτονα.

Συχνότητα:
Ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του δέρματος.

Medik8 peels
Εντατικά, εξατομικευμένα πρωτόκολλα αγωγής για κάθε κατάσταση δέρματος ή δερματική βλάβη με AHAs, BHAs και PHAs.

Radiance
Θεραπεία ανάπλασης με οξέα φρούτων.

Collagen biomatrix
Βαθιά ενυδάτωση για την καταπολέμηση των γραμμών και των ρυτίδων. Δροσερή μέθοδος για την καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Βio peeling
Βαθιά απολέπιση με φυτικά συστατικά. Μετά από 3 ημέρες δημιουργείται ελαφρύ ξεφλούδισμα για την απόπτωση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας και τη δημιουργία νέων υγιών κυττάρων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεραπεία είναι να έχει προηγηθεί βαθύς καθαρισμός.

Οξέα φρούτων
Περιποίηση για την ανανέωση της επιδερμίδας και την διατήρηση του pH σε χαμηλά επίπεδα για την αποφυγή ανάπτυξης βακτηριδίων. Κύριο συστατικό το γλυκολικό οξύ.

Selection ultimate
Ανάπλαση, ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Derma refiner
Η θεραπεία αυτή επιτυγχάνει έντονα αλλά και φυσικά την απολέπιση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος. Η διαδικασία αυτή ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος.

Re-generating
Προσφέρει ομοιόμορφο πορσελάνινο χρώμα και λαμπερή επιδερμίδα.

Re-beauty
Η haberlea rhodopensis, το φυτό της αναγέννησης, δίνει στην επιδερμίδα τα εφόδια που χρειάζεται για να επιβιώσει. Δεν αφήνει το δέρμα να φτάσει σε κατάσταση φθοράς, αλλά ενεργοποιεί εκ νέου τις διαδικασίες ανανέωσης του.

Rejuvance
Ονομάζεται και φυσικό lifting λόγω της σύσφιξης και της ανανέωσης που προκαλεί στο δέρμα. Ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας περίπου η κάθε μία όπου δουλεύουμε τον συνδετικό ιστό και τον μυϊκό στο πρόσωπο, λαιμό, κρανίο, στέρνο και αυχένα.

Μηχανήματα

PSP
Μονάδα που βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνική της φωτο-ηλεκτροφόρεσης για την εισαγωγή δραστικών συστατικών ως το χόριο και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων τους. Το δέρμα φαίνεται υγιές και λαμπερό για μέρες.

Laser
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Microdermabrasion
Μικροδερμοαπόξεση για δέρματα γηρασμένα με ουλές, πανάδες και ρυτίδες. Προκαλεί ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και τη μείωση του βάθους των ουλών μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από 1 έως 3 συνεδρίες και αφήνουν ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και λείο.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών, και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.