Περιποιήσεις ματιών

Η περιοχή των ματιών χρειάζεται ειδική περιποίηση λόγω του ότι η επιδερμίδα στα μάτια είναι πιο λεπτή και γι’ αυτό πιο ευαίσθητη. Το δέρμα γύρω από τα μάτια αφυδατώνεται εύκολα και δημιουργεί «μαύρους κύκλους» και «σακούλες» λόγω της αργής αιματικής κυκλοφορίας στην περιοχή. Η συχνή χρήση των μυών των ματιών δημιουργεί εκφραστικές ρυτίδες. Για την αποφυγή και τη βελτίωση των καταστάσεων αυτών στοχεύουμε στην ενυδάτωση και αποσυμφόρηση με ειδικά προϊόντα για τα μάτια και μόνο. Πολύ χρήσιμη είναι η χειρομάλαξη για την χαλάρωση των μυών και τα αντιρυτιδικά προϊόντα για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από το μάτι.

Medik8 dark circles
Μειώνει τα οιδήματα και τα σημάδια κούρασης, δίνει άμεση φωτεινότητα και αποχρωματίζει την περιοχή.

Sensational eyes
Ενυδατώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα. Μειώνει τις μικρές ρυτίδες.

Platinum eye-lip
Περιέχει βιταμίνες C, Ε και βλαστοκύτταρα. Αντιρυτιδική, αναπλαστική και επανορθωτική περιποίηση. Προτείνεται για «μαύρους κύκλους», «σακούλες» και για την περιοχή των χειλιών.

Firming algae eye
Σύσφιξη και τόνωση. Προτείνεται για «μαύρους κύκλους» και «σακούλες».

Rejuvance
Ονομάζεται και φυσικό lifting λόγω της σύσφιξης και της ανανέωσης που προκαλεί στο δέρμα. Ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας περίπου η κάθε μία όπου δουλεύουμε τον συνδετικό ιστό και τον μυϊκό στο πρόσωπο, λαιμό, κρανίο, στέρνο και αυχένα. Μπορεί να εφαρμοστεί και μόνο στα μάτια για την ανακούφιση και την βελτίωση της όψης τους.

Μηχανήματα

Lift C
Θεραπεία με μικρορεύματα (ρεύματα χαμηλής συχνότητας). Διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, αποκαθιστά τον τόνο των μυών και λειαίνει τις ρυτίδες μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στην επιδερμίδα