Λιποδιάλυση - Τοπικό πάχος

Η αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων εκτός από την εμφάνιση της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας οδηγεί και σε αύξηση πόντων σε όλο το σώμα ή σε συγκεκριμένα σημεία.

 

ΛΙΠΟΛΥΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Μηχανήματα

PSP
Συνδυασμός δυο νέων τεχνολογιών φωτοφόρεσης και ηλεκτροφόρεσης για την εισχώρηση ενεργων συστατικών που συμβάλλουν στην μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Impact
Πολύ δραστική μέθοδος για τη μείωση πόντων, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την βελτίωση του επιδερμικού τόνου. Το Impact είναι μια συσκευή που συνδυάζει υπερήχους στα 40 KHz (cavitation) και ρεύματα ηλεκτροφόρησης (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία) με σκοπό να εξαλείψει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα σμιλεύει το σώμα. Το Impact είναι η νέα λύση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες. Χρειάζονται μόλις 3-4 συνδυαστικές συνεδρίες για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα και 10-12 επισκέψεις με συχνότητα 1 ανά εβδομάδα για να ολοκληρωθεί η θεραπεία σας.

Dermosonic
Η μέθοδος Dermosonic βασίζεται στον συνδυασμό 2 θεραπειών: τους υπέρηχους (U.S.) και τη μη εισχωρητική υποδερμική θεραπεία (N.I.S.T.). Αυτή η μέθοδος επενεργεί στα κυκλοφορικά, μηχανικά και λειτουργικά αίτια, που είναι υπεύθυνα για τις αισθητικές αλλοιώσεις του δέρματος.
Ποια τα αποτελέσματα της χρήσης της μεθόδου dermosonic:

  • Μείωση πόντων περιμέτρου
  • Μείωση της κυτταρίτιδας
  • Διουρητική δράση – βελτίωση της κυκλοφορίας
  • Εξάλειψη του προβλήματος στο δέρμα με όψη φλούδας πορτοκαλιού και
  • Βελτίωση της ελαστικότητας και του δερματικού τόνου

Corpo
Το corpo είναι μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας με 9 διαφορετικούς τύπους ρευμάτων. Τα ηλεκτρολιπολυτικά ρεύματα δρουν απευθείας στα λιποκύτταρα και τα λιπίδια που περιέχουν, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας τον τοπικό κυτταρικό μεταβολισμό. Εντέλει τα ρεύματα αυτά μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων βελτιώνοντας το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Thermo
Συσκευή θερμοθεραπείας. Χρησιμοποιείται για την αύξηση της αιματικής ροής και την καλύτερη διείσδυση καλλυντικών θεραπειών.

Nemes
Πλατφόρμα δόνησης για τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος, απώλεια βάρους, κάψιμο του λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και τη μείωση του βάθους των ουλών μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στη δερμίδα. Μέσω της σύσφιξης της επιδερμίδας που προκαλείται μειώνεται και η εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από 1 έως 3 συνεδρίες και αφήνουν ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και λείο.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών, και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα. Στο σώμα διεισδύουμε λιπολυτικά και κατά της κυτταρίτιδας ενεργά συστατικά.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Anti – cellulite
Θεραπεία θερμαντική με εκμαγείο. Τριπλή δράση με μίξη 3 καλλυντικών μασκών για αποτοξίνωση, λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Algae
Θαλασσοθεραπεία με φύκια για ενυδάτωση, αποτοξίνωση και αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων.

Body clay
Μάσκα λάσπης για αποτοξίνωση και βελτίωση του μεταβολισμού της επιδερμίδας με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία.

Bodystyle
Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, Ενυδατώνει και συσφίγγει.

Cellulite
Ανάπλαση και υπεραιμία.

Cellulite 2
Θερμοθεραπεία με εκμαγείο που αποτοξινώνει και διαλύει τα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους.

Cool bodystyling
Απολεπίζει, τονώνει την επιδερμίδα και την κάνει απαλή και ελαστική μειώνοντας τους πόντους.

Cavitation spa
Θεραπεύει την επίμονη κυτταρίτιδα και μειώνει τους πόντους διαλύοντας τα λιπίδια που περιέχονται στα υπερτροφικά λιποκύτταρα, βοηθώντας την αποβολή τους από τον οργανισμό.