Σύσφιξη

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Μηχανήματα

PSP
Μέθοδος μη ενέσιμης μεσοθεραπείας που ενισχύεται με φωτοθεραπεία για την εισχώρηση, ως το μεσόδερμα, ενεργών συστατικών που συμβάλλουν στην επιδερμική σύσφιξη.

Impact
Πολύ δραστική μέθοδος για τη μείωση πόντων, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την βελτίωση του επιδερμικού τόνου. Το Impact είναι μια συσκευή που συνδυάζει υπερήχους στα 40 KHz (cavitation) και ρεύματα ηλεκτροφόρησης (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία) με σκοπό να εξαλείψει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα σμιλεύει το σώμα. Προτείνεται σε τοπικά σημεία που συνδυάζουν αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων και επιδερμική χαλάρωση.

Corpo
Το corpo είναι μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας με 9 διαφορετικούς τύπους ρευμάτων. Απευθύνεται σε άτομα με γενικευμένη η εντοπισμένη χαλάρωση. Οι τρεις διαφορετικοί τύποι ρευμάτων που χρησιμοποιούνται για τη σύσφιξη ενισχύουν την μυϊκή τόνωση, βελτιώνουν την κυκλοφορία και ενεργοποιούν τις μυϊκές ίνες με σκοπό την ενδυνάμωση των μυών.

Laser
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Υπέρηχος
Είναι χρήσιμος στη διείσδυση συσφικτικών προϊόντων και στη βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας.

Nemes
Πλατφόρμα δόνησης για τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος, απώλεια βάρους, κάψιμο του λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Accent – Ραδιοσυχνότητες
Το Accent χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση και την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και τη μείωση του βάθους των ουλών μέσω της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας που αυτές προκαλούν στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από 1 έως 3 συνεδρίες και αφήνουν ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και λείο.

Micro Needle Therapy
Η θεραπεία με το Derma stamp electric pen ή αλλιώς Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελόνων για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διείσδυση δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και πανάδων και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Bodystyle
Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενυδατώνει και συσφίγγει.

Anti – cellulite
Θεραπεία θερμαντική με εκμαγείο. Τριπλή δράση με μίξη 3 καλλυντικών μασκών για αποτοξίνωση, λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Cool bodystyling
Απολεπίζει, τονώνει την επιδερμίδα και την κάνει απαλή και ελαστική.

Cellulite 2
Θερμοθεραπεία με εκμαγείο που αποτοξινώνει και διαλύει τα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους, τονώνοντας τους ιστούς.

Bodystyle
Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ενυδατώνει και συσφίγγει.

Firming
Βελτιώνει τη σφριγηλότητα, την υδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Vit ACE
Παρέχει στη επιδερμίδα τις απαραίτητες βιταμίνες και την προστατεύει από τη γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο.

Cleopatra
Θεραπεία για απόλαυση και βελούδινη σφριγηλή επιδερμίδα.

Breast contouring
Δροσιστική θεραπεία σύσφιξης στήθους.

Thermomodelage
Η εναλλαγή ζέστης – κρύου προκαλεί σύσφιξη της επιδερμίδας.

Firming algae
Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει εντατικά.